Index Vakbarát Hírportál

Ijesztő videón a magasban lévő munkás, aki egy darun lógva kiabált az életéért

2022. július 8., péntek 18:04

Ontario tartomány munkaügyi minisztériuma vizsgálatot indított, miután az interneten olyan videókat osztottak meg, amelyeken egy építőipari munkás egy daruról lóg a magasban Toronto belvárosában.

A rövid videót elindítva az látható, ahogy a meg nem nevezett torontói férfi az életéért küzd a levegőben, miközben a daru által vitt csomag kötelébe kapaszkodik. A munkás a levegőben lóbálja a lábait, és két kézzel kapaszkodik a kötélbe, miközben rémülten kiabál az életéért. Két másik férfi is hallható, akik ordítva próbálják megállítani a gépet.

Az egyik szemtanú rákiabált a munkásra, hogy engedje el a munkavédelmi sisakját. A munkás engedelmeskedett a kérésnek, és hagyta leesni a sisakot, miközben ő maga folytatta ereszkedését a talaj irányába. A férfinak végül nem esett baja. Az építkezéssel megbízott vállalat szerint a szerencsétlen munkás keze valahogy belegabalyodott a kötélbe, miközben egy rakományt erősített a daruhoz – írja a Daily Mail.

Az interneten terjedő videó már több mint 73 ezer megtekintést és több ezer kommentet generált az Instagramon.

Megerősíthetjük, hogy a Front és Simcoe sarkán található telephelyünkön történt egy incidens. Szerencsére a kötélbe belegabalyodó férfit biztonságosan leengedték a munkaterületre, és nem sérült meg súlyosan. A munkások és a közösség biztonsága a legfőbb prioritásunk. Együttműködünk az összes illetékes hatósággal, és az esetet jelenleg is vizsgáljuk

– olvasható a PCL Constructors Canada közleményében.

Rovatok