Index Vakbarát Hírportál

Meghalt egy rajongó, miután negyven métert zuhant The Weeknd koncertjén

2022. július 21., csütörtök 12:40

Egy 32 éves philadelphiai férfi életét vesztette The Weeknd koncertjén a helyi Lincoln Stadionban.

A férfi, akit Hugo Sánchez néven azonosítottak be a hatóságok, tragikus baleset következtében vesztette életét The Weeknd múlt hét csütörtökön tartott koncertjén, Philadelphiában. 

A rendőrség szerint a 32 éves philadelphiai férfi a Lincoln Financial Field mozgólépcsőn ült – a bemutató helyszínén –, amikor megcsúszott és 40 métert zuhant. Az eséskor súlyos fejsérülést szenvedett – erősítette meg a philadelphiai rendőrség a The Postnak.

A szerencsétlenül járt rajongót nem sokkal 23 óra után szállították a Thomas Jefferson Egyetemi Kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni – éjfél után néhány perccel meghalt. A rendőrség balesetként kezeli Hugo Sánchez halálát. The Weeknd és a Lincoln Financial Field képviselői még nem kommentálták a történteket. 

Eközben Bob Lange, a Lincoln Financial Fieldet üzemeltető Philadelphia Eagles labdarúgócsapat kommunikációs alelnöke megkereste a rendőrséget – jelentette a Philadelphia Inquirer. Azt állította, hogy a baleset valószínűleg a koncert vége után történt, amikor az emberek már távozóban voltak az épületből.

 Tisztában vagyunk vele, hogy a tegnap esti koncerten súlyos baleset történt, és ez sokatokat megviselhetett

– olvasható egy, a koncerten dolgozó alkalmazottaknak küldött üzenetben.

Nagyra értékeljük az alkalmazottainkat, és elkötelezettek vagyunk a támogatásuk iránt. Emlékeztetőül: vannak források, amelyek segíthetnek a nehéz időkben

– írták. 

Rovatok