Index Vakbarát Hírportál

Születésnapja előtt ölték meg a magyar kislányt Bécsben

2022. augusztus 8., hétfő 09:08

A születésnapja előtt végzett egy 14 éves magyar kislánnyal, valamint 32 éves édesanyjával egy tunéziai férfi Bécsben. Az igazságügyi szakértők szerint mindkettejüket megfojtotta a gyanúsított, aki ellen jelenleg is zajlik a hajtóvadászat.

A botrányos kettős gyilkosságról szombaton már beszámoltunk. A bűnügy gyanúsítottja a nő élettársa, egy 49 éves tunéziai férfi, Mahmoud N.

Most a TV2 Tények című hírműsorában újabb fejleményekről számoltak be.  Irina Steiner, a bécsi rendőrség szóvivője azt mondta a bűnügyről, hogy a bécsi lakás hálószobájában megtalálták a két nő holttestét,

és az igazságügyi szakértő megállapította, hogy mindkettejüket megfojtották.

Hozzátette: a gyilkossággal gyanúsított férfinek szintén van egy lakása Bécsben, de azóta sem találják sehol, valamint az sem egyértelmű még, hogy mi lehetett a bűnügy elkövetésének indítéka. A kettős gyilkosság helyszínén még vasárnap is vizsgálatot folytattak a nyomozók, szakértők. 

Mindeközben nyilatkozott a Tényeknek a kislány Fehérgyarmaton élő édesapja is, aki azt mondta: a gyermek, Alíz szombaton lett volna 15 éves. Hozzátette azt is, hogy nem tartotta a kapcsolatot vele és volt feleségével, a kislánnyal legutóbb három éve találkozott. A későbbiekben Bécsbe utazik a holttest hivatalos azonosítása miatt, utána pedig hazahozatná a gyermek holttestét és a saját édesanyja mellett temetné el.

Rovatok