Index Vakbarát Hírportál

Egy amerikai bevásárlóközpont második emeletén közlekedett autójával egy idős asszony

2022. augusztus 20., szombat 20:51

Zavarában már azt sem tudta, mit csináljon egy idős nő, aki egy massachusettsi bevásárlóközpont második emeletére hajtott luxusterepjárójával – írta meg a New York Post.

Az idős asszony helyi idő szerint csütörtök délben a Boston külvárosában található South Shore Plaza egyik garázsbejáratát elhagyva egy gyalogoshídon keresztül száguldott át, tudta meg a masslive.com. Az ajtók automatikusan kinyíltak, és a nő be tudott gurulni a városi terepjárójával, mivel a bejáratnál egy közelmúltban történt baleset miatt hiányzott egy biztonsági ütköző – közölte a rendőrség a portállal.

A meg nem nevezett, hetvenes éveiben járó hölgy balra kanyarodott, és lassú tempóban hajtott nagyjából 50-55 métert a bevásárlóközpont második emeleti fő folyosóján, ahol felborított egy növényládát, majd nekiment más tárgyaknak, mielőtt megállt, írja a Boston Herald. Egy hozzászóló szerint a parkolóház az automata dupla ajtó mellett lehetett, ez zavarhatta meg az asszonyt.

Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, a nő a járműben ült, és eléggé „zavarodottnak” tűnt, miközben az emberek beszéltek hozzá – tudta meg a New York Post. Az idős hölgy autója kisebb károkat szenvedett, de a sofőr nem sérült meg. A nőt elővigyázatosságból kórházba szállították a mentők.

Rovatok