Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle Nelson Mandelához hasonlította magát

2022. augusztus 30., kedd 15:31

Meghan Markle Nelson Mandelához hasonlította magát egy interjúban, amivel igencsak felháborította a dél-afrikai szabadságharcos unokáját.

A sussexi hercegné egy igencsak intimre sikerült interjúban hasonlította magát a szabadságharcoshoz, miközben a Harry herceggel és gyermekeikkel közös családi életüket részletezte. Meghan Markle szerint egy dél-afrikai illető mesélt neki arról, hogyan ünnepeltek, amikor összekötötte az életét Harry herceggel.

Azt mondta: csak hogy tudja, amikor beházasodott ebbe a családba, ugyanúgy kimentünk ünnepelni az utcára, mint amikor Nelson Mandela kiszabadult a börtönből 

– emlékezett vissza Meghan. Mandela unokája, Zwelivelile „Mandla” Mandela azonban reagált a meglepő megjegyzésre. „Nelson Mandela ünneplésének alapja a 350 éves gyarmatosítás és a hatvanéves brutális apartheidrezsim leküzdése volt” – mondta a MailOnline-nak nyilatkozva. 

Össze sem lehet hasonlítani a kettőt 

– nyomatékosította. A Sun rovatvezetője, Piers Morgan is reagált a hercegné megjegyzésére. 

Még Meghan Markle mércéjével mérve is ez egy vérlázító öntömjénezés, hamis és álszent ostobaság 

– mondta.

A Mandela-rész öklendezésre késztetett. Hogy merészeli arra használni a címét, hogy bemocskolja azt az intézményt, aminek egyáltalán köszönheti? Szégyentelen és szégyenletes

– tette hozzá.

Rovatok