Index Vakbarát Hírportál

Balesetezett egy vibrátorokat és síkosítókat szállító kamion, az autópályára ömlött rakománya

2022. szeptember 17., szombat 09:24

Több órára le kellett zárni az I40-es autópályát Oklahomában, miután egy vibrátorokat és síkosítókat szállító teherautó karambolozott, rakománya pedig beterítette az útszakaszt. A balesetben nem sérült meg senki.

Baleset történt Oklahomában az I40-es autópályán, két kamion ütközött, az egyikük szexjátékokat és síkosítókat szállított, és a karambol következtében a teljes rakománya, ami több ezer dobozt jelent, az autópályára ömlött. A Coventry Telegrapgh információi szerint nem sérült meg senki, de az autópályát beterítő dobozok miatt több órára le kellett zárni az útszakaszt.

A KWTV News 9 csapata egy helikoptert is küldött a helyszínre, hogy élőben tudósítsák az eseményeket. A helikopter riportere elsőre nem tudta megmondani, hogy milyen rakomány ömlött ki az útra. Később, mikor kiderült, hogy mi van a dobozokba csomagolva, bizonyára megbánta szóhasználatát, ugyanis a „load” szó amellett, hogy rakományt jelent, az angolban a spermium szinonimájaként is használatos. 

A közösségi médiát is bejárt videóra természetesen rengeteg reagálás is érkezett, egyikük egy barátját megjelölve a videó alatt ezt írta:

Bocsi, haver, késni fog a rendelésed. Elnézést a kellemetlenségért.

A cég egyik munkása elmondta, hogy raktárosként és szállítóként alkalmazzák, így első kézből tudja, hogy ezeket ki fogják dobni, és teljes körű kártérítést vállalnak érte. A szexjátékokra és a síkosítókra ugyanazok az egészségügyi előírások vonatkoznak, mint az élelmiszerekre. Így ezeket törvényesen nem értékesíthetik tovább.

Rovatok