Index Vakbarát Hírportál

Négy indiai az autópályán tesztelte, hogy el tudják-e érni a 300-as sebességet, szörnyű vége lett

2022. október 19., szerda 21:24

Négy indiai férfi az egyikük BMW-jét tesztelte az autópályán, hogy el tudják-e érni a 300 kilométer per órás sebességet. Az eseményeket Facebookon is közvetítették, ahol az élőzés közben elhangzott a „mind meghalunk” kifejezés is. Néhány perccel később az autó frontálisan ütközött egy kamionnal, 200 kilométer per órás sebesség fölött.

Kamionnal ütközött egy BMW a Purvanchal Expresswat autópályán, Sultanpur város közelében, az indiai Uttar Pradesh államában múlt pénteken – számolt be a PolsatNews. Négy férfi kocsikázni indult az egyikük BMW-jével, hogy leteszteljék, el tudják-e érni a 300 kilométer per órás sebességet. A lengyel lap arról írt, hogy péntek reggel indultak el Biharból Delhibe.

Az egyikük jó ötletnek gondolta, hogy a Facebookon élőben közvetítsenek mindent. Az egyik ilyen felvételen hallható, hogy miképp biztatták a sofőrt.

Ne fékezz, hamarosan elérjük a háromszázat

– mondta egyikük.

Mind meghalunk

– mondta egy másik utas, akit azonban a sofőr hamar csendre intett, mondván, zavarja a vezetésben.

Az indiai média egybehangzóan arról számolt be, hogy baleset történt Sultanpur közelében, egy 230-cal száguldozó autó frontálisan ütközött egy teherautóval. A balesetben valamennyien életüket vesztették még a helyszínen.

Néhány, az interneten még fellelhető felvételen látható, hogy az egész autópályát törmelék és vér borította be. A hatóságok részletes vizsgálatot indítottak az ügyben.

A közútkezelő szerint az autópályát 2021 novemberében nyitották meg, ahol a sebességkorlátozás 100 kilométer per óra.

Rovatok