Index Vakbarát Hírportál

Az egyik legnagyobb húsfeldolgozó cég pénzügyi igazgatója részegen betört egy házba, majd elaludt

2022. november 8., kedd 06:19

Hétvégén letartóztatták az egyik legnagyobb amerikai húsfeldolgozó cég pénzügyi igazgatóját, mert részegen betört egy ismeretlen ember házába, majd ott elaludt.

A férfit vasárnap hajnalban tartóztatta le a rendőrség. Egy arkansasi nő riasztotta őket, miután hajnali kettőkor észrevette, hogy egy ismeretlen férfi alszik az ágyában. A ház tulajdonosa úgy emlékezett, hogy nyitva felejtette a bejárati ajtót, így juthatott be John Tyson – írja a Marketwatch

A férfi a helyszínen nem reagált semmire, majd megpróbált visszaaludni, miután sikerült felébreszteni – mondták a rendőrök. Emellett pedig alkoholt is lehetett érezni a leheletén. A férfit birtokháborítás vádjával vette őrizetbe a rendőrség. Átszállították a megyei börtönbe, vasárnap azonban már el is engedték.

A 32 éves John R. Tyson 2019 óta áll az élelmiszeripari vállalat alkalmazásában, a pénzügyi igazgatói posztra idén szeptemberben nevezték ki. Egyébként a vállalat egykori alapítójának leszármazottja és a jelenlegi elnök fia.

A Tyson Foods szóvivője közölte egy helyi hírügynökséggel, hogy tudnak az esetről, de mivel személyes ügy, így a továbbiakban nem kívánnak nyilatkozni. 

(Borítókép: John R. Tyson 2022. szeptember 21-én. Fotó: Leigh Vogel/Getty Images for Concordia Summit)

Rovatok