Index Vakbarát Hírportál

Marihuánát kevertek az esküvői menübe, elszabadult a buli

2022. december 6., kedd 20:36

Egy floridai esküvőn elszabadult a buli, ugyanis több mit sem sejtő vendég marihuánával töltött epret, pudingos desszertet és lasagnét fogyasztott. Az ügyben nyomozás indult, és a menyasszonyt, valamint az ételszállító cég munkatársát vádolják gondatlanságból elkövetett cselekmény miatt.

A február 19-én, a floridai Longwoodban, a The Springs Clubhouse-ban tartott esküvőn 50 vendég vett részt. A buli azonban más irányba fordult, amikor

több mit sem sejtő vendég marihuánával töltött, csokoládéval borított epret, pudingos desszertet és lasagnét fogyasztott.

Az eset miatt az egyik vendég – aki azt állítja, hogy „súlyos, maradandó sérüléseket” szenvedett a floridai esküvő után – 30 ezer dolláros (12 millió forintos) pert indított az ételszállító cégnek dolgozó, 31 éves Joycelyn Bryant ellen, és az ügyben nyomozás indult. Perében azt állítja, nem tudta, hogy az étel marihuánát tartalmaz, és emiatt „marihuánamérgezést” kapott. 

A perben továbbá az áll: „(Bryant) tudta, vagy tudnia kellett volna, hogy a cég által felszolgált ételek marihuánával való megspékelésének engedélyezése károkat okoz az esküvő vendégeinek” – írja a Mirror.

A vendégek egyébként nem érezték magukat különösebben feldobottnak. Az egyik nő azt mondta a rendőrségnek, hogy „zsibbadtnak, tehetetlennek éreztem magam, és az agyam furcsa dolgokat produkált”. Egy másik vendég a  következőket állította: „Úgy éreztem, hogy megáll a szívem, küldtem magamnak egy SMS-t, hogy ha meghalok a kocsimban, valaki tudja, mi történt velem”.

A vizsgálatokat az evőeszközökön, tálakon, több poháron és tányéron, valamint még a lasagne egy részén is elvégezték. Az incidens miatt vádat emeltek az ételszállító cég munkatársa és a menyasszony ellen is.

Rovatok