Index Vakbarát Hírportál

Elkapták a boszniai Rambót

2023. március 15., szerda 16:44

Bosznia-Hercegovina Orahovica városának közelében, egy erdős területen tartóztatta le a helyi rendőrség a helyiek által Rambo néven ismert Emsad Valenticet, aki egyszer már megszökött a különleges rendőri egységek elől.

A boszniai Rambót azzal vádolják, hogy négy nappal ezelőtt Orahovicán megrongálta testvére házának ajtaját, majd cseréppel és különféle, a keze ügyébe kerülő tárggyal dobálta meg a rendőröket, baltával a kezében fenyegetőzött, majd kiugrott az ablakon, és megszökött a különleges rendőri egység tagjai elől – írja a Srpskainfo.

„Rambo” a közeli erdőbe menekült. A rendőri csapatok emiatt intenzív kutatásba kezdtek, hogy elfogják és letartóztassák Valenticet – közölték a hatóságok.

„Rambónak” ismerős volt a terep az erdőben, ugyanis már korábban is bujkált ott a rendőrök elől, miután egyszer megfenyegette szomszédját és annak fiát, azonban a hatóságok akkor nem jártak sikerrel a kereséskor, és nyomát vesztették.

Most az elfogott tettest korábbi és újabb bűntetteiért is felelősségre vonják, az eljárást az illetékes ügyészség veszi kézbe.

Rovatok