Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor szövetségese a Playboyról mosolyog vissza ránk

2023. március 23., csütörtök 11:37

Legalább 100 ezer szerb dinárt (nagyjából 330 ezer forintot) kell annak fizetnie, aki szeretné megnyeri azt a licitre bocsátott szerb kiadású Playboyt, amelyben Aleksandar Vucsics adott interjút. Szerbia jelenlegi elnöke 2004-ben került be az újságba.

Urbánus radikális Belgrád felett – ezzel a címmel jelent meg interjú a Playboy szerb kiadásában Aleksandar Vucsiccsal 2004-ben. Húsz kérdést akkor Isidora Bjelica írónő tett fel Szerbia aktuális elnökének.

Dionüszoszi stílusban, ágyban, fehér, apró kockás ingben pózolt az elnök – írja a Szabad Magyar Szó a City Magazine-ra hivatkozva. Egyik kezével szőlőt tart a feje felett, ölében pedig egy tál gyümölcs, kezében könyv. A címoldali képen Vucsics sejtelmesen mosolyog.

A Playboy említett számát licitre bocsátották, a hirdető pedig azt írja, „ez az interjú ma egy hihetetlen, valóságon túli, újságírói ritkaságnak számít”. Annak, aki szeretné megkaparintani az újság e számát, bizony a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis a licit 100 ezer dinárról indul, amely átszámítva nagyjából 330 ezer forintnak felel meg.

Rovatok