Index Vakbarát Hírportál

Putyin állítólag elhagyta „szexéhes” szeretőjét, és elrejtőzött

2023. március 27., hétfő 14:01

A külföldi bulvársajtó arról számolt be hétfőn, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök elhagyta „szexéhes” szeretőjét, az egykori tornász Alina Kabajevát, és ki sem mozdul a Kremlből.

Az orosz elnök kapcsolatáról már az utóbbi hónapokban is számos értesülés látott napvilágot. Legutóbb a Proekt nevű orosz oldal írt arról, hogy hol és milyen körülmények közöttépítették fel közös birodalmukat.

Most a Daily Star oroszországi tudósítója számolt be arról, hogy nemrég újabb híresztelések láttak napvilágot. A lap azt írta, hogy 

a „paranoid” Putyin elhagyta „szexéhes tornász szeretőjét”, végleg a kremlbe költözött, és ki sem mozdul onnan.

A Daily Star szerint Putyin a közös gyerekeiket nem vitte magával a Kremlbe. Most egy megerősített épületben él, nem messze az irodájától. A lap szerint a szakítás oka az lehetett, hogy az orosz elnökre egyre nagyobb stressz hárul a sikertelen ukrajnai invázió miatt, a Kremlből pedig azért nem mozdul ki, mert fél, hogy az életére törhetnek. 

Putyin is beszélt erről egy interjúban 

A bulvárlap azt is felidézte, hogy Vlagyimir Putyin a hétvégén adott egy hosszú interjút a Kremlben, amelyben azt is elismerte:

Van egy rezidenciám itt, ahol mostanság nagyon sok időt töltök. Itt dolgozom, és nagyon gyakran itt is éjszakázom.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szintén beszélt arról, hogy az orosz elnök az utóbbi időben az irodája közelében lakik az ukrajnai háború miatt. A szóvivő szintén azt mondta, hogy Putyin „nagyon gyakran” alszik ott azóta, hogy megkezdődött az ukrajnai „különleges hadművelet”, mert nagyon sűrű a napirendje.

Az orosz elnök ebben a rezidenciában látta vendégül Hszi Csin-ping kínai elnököt is az egyik, múlt héten történt találkozásuk alkalmából is. Hogy a rezidencia pontosan hol található a Kreml épületegyüttesén belül, azt nem tudni biztosan, feltételezések szerint a Szenátus-palota épületében lehet – írta a Daily Star.

Az orosz–ukrán háború fejleményeit hétfőn is percről percre közvetítjük ebben a cikkünkben.

(Borítókép:  Alina Kabajeva 2014. február 8-án Szocsiban. Fotó: Sasha Mordovets / Getty Images)

Rovatok