Index Vakbarát Hírportál

Örökbe fogadták a tűzokádó, démoni kutyát

2023. március 27., hétfő 16:54

Bár korábban már háromszor is visszavitték örökbefogadói a menhelyre Ralphie-t, most úgy tűnik, hogy a francia buldog végleg szerető otthonra talált.

Ralphie, aki azután került a címlapokra, hogy egy New York-i állatmenhely „tűzokádó démonnak” nevezte, negyedszerre is otthonra talált.

A Niagara SPCA egy pénteki Facebook-bejegyzésben közölte, több mint 700-an jelentkeztek, hogy örökbe fogadnák az imádnivaló, de problémás francia buldogot, és végül meg is találták neki a tökéletes gazdit – írja a CNN.

A férfi, aki örökbe fogadta Ralphie-t, hivatásszerűen képez ki kutyákat a tennesseei energiahivatal számára. Már van egy másik francia buldogja, egy tacskója és egy német juhászkutyája. 

Bár a menhely eredetileg úgy tervezte, hogy Ralphie-t csak olyan gazdának adják oda, akinek nincsenek kutyái, most úgy gondolják, hogy a francia buldog a kiképzések alatt megtanulta kezelni  a más kutyákkal szembeni heves reakcióit. 

A menhely szerint Ralphie-t korábban már háromszor is visszavitték az örökbefogadói, ezt követően vett részt a kutya egy hathetes kiképzésen. 

A beszámoló szerint a férfi, aki örökbe fogadta a démoni kutyát, már egy Facebook- és Instagram-oldalt is létrehozott, hogy a rajongók követhessék Ralphie kalandjait az új családjánál.

Rovatok