Index Vakbarát Hírportál

Betörtek Michael Jordan villájába

2023. április 7., péntek 08:00

Betörtek Michael Jordan körülbelül 15 millió dollárt (több mint 5 milliárd forintot) érő, 56 ezer négyzetméteres kúriájába. A betöréssel egy 18 éves fiút vádolnak

A Highland Park-i rendőrség április 4-én, kedden a szomszédoktól érkezett bejelentésre vonult ki a házhoz, mert úgy vélték, betörés történhetett.

Az otthon a Chicago Bulls legendájának tulajdona, és amikor a rendőrök kiérkeztek, Raiden Hagedornt, a 18 éves fiút még mindig az 5200 négyzetméteres házban találták.

Hagedornt letartóztatták és megvádolták lakott házba való behatolással és két rendbeli tulajdon elleni bűncselekmény elkövetésével, amelyek mindegyike vétségnek számít az államban. 

Jordan nem volt otthon az incidens idején, ugyanis valójában nem ezen a címen lakik a világsztár már 2012 óta, amikor meghirdette eladásra a házat.

Az ingatlan 9 hálószobával, 19 fürdőszobával, egy fedett kosárlabdapályával, tornateremmel, egy végtelenített medencével, egy teniszpályával és egy szivarszobával is rendelkezik.

A Jordan-birtokot eredetileg 29 millió dollárért jegyezték be, de az árát 14 855 000 dollárra csökkentették, de még így sem sikerült túladni az ingatlanon – közölte a TMZ.

(Borítókép: Michael Jordan otthona az illinoisi Highland Parkban 2013. október 21-én. Fotó: Scott Olson / Getty Images)

Rovatok