Index Vakbarát Hírportál

Négyen próbálták legyűrni az autóját védő férfit, de nem jártak sikerrel

2023. április 16., vasárnap 09:27 | aznap frissítve

Egy tolvaj megpróbálta ellopni egy connecticuti férfi autóját, aki azonban nem hagyta annyiban a dolgot. A gyanúsított férfi segítségére három társa sietett, de négyen sem jártak sikerrel. A verekedésnek a „kihívtam a rendőrséget” felkiáltás vetett véget.

Egy férfire fényes nappal támadtak rá április 10-én, négyen próbálták legyűrni, de nem jártak sikerrel. A Fox News beszámolója szerint a rendőrség keresni kezdte a felvételen látható férfiakat, akik egy lakóház feljáróján parkoló autót próbáltak ellopni a connecticuti Rocky Hillben.

A bűncselekményről készült videón látható, amint egy maszkos férfi beszáll a feljárón álló, piros autóba. A jármű tulajdonosa viszonylag gyorsan kapcsol, és még idejében kirángatja a tolvajt, majd verekedni kezdenek. A maszkos férfihez három társa is csatlakozott, akik közül ketten az áldozat arcát próbálták ütni, miközben egyikük lefogta. A negyedik gyanúsított csak állt, és nézte a történéseket.

A dulakodásnak végül egy, a házban lévő személy vetett véget, aki jelezte, hogy hívta a rendőrséget, ezért a négy gyanúsított gyorsan menekülőre fogta.

Az eset elég közel volt az otthonunkhoz, szörnyű, hogy ilyen megtörténhet

– nyilatkozta a férfi egyik szomszédja.

A rendőrség szerint a férfi vakmerősége sokkal rosszabbul is elsülhetett volna. Jeffrey Foss-Rugan őrmester elmondása szerint „sok ilyen esettel találkoztak már, amikor az emberek felveszik a kesztyűt, de könnyen előfordulhat, hogy a másik félnél fegyver van”.

Rovatok