Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták Hasbullát

2023. május 9., kedd 11:11

Állítólag letartóztatták Hasbulla Magomedovot, akit leginkább a TikTokról ismernek az emberek, miután őt és társait őrizetbe vette a rendőrség a közlekedési szabályok megsértése miatt.

A 20 éves Hasbullát a The Sun értesülései szerint azután tartóztatták le, hogy egy barátja esküvőjét a forgalom blokkolásával, az autósok zavarásával és gumiégetéssel ünnepelték. Az esetről a dagesztáni belügyminisztérium is közzétett egy videót. A felvételen az egyik autó egy hatalmas karcolással az oldalán látható.

Hasbulla Twitteren egy #FreeBulla üzenettel jelentkezett, Instagram-oldalán pedig azt írta:

Úgy döntöttünk, egy kicsit feldobjuk a hangulatot. Ez többé nem fog előfordulni, elnézést kérünk. 

A dagesztáni belügyminisztérium Telegram-csatornáján osztotta meg a letartóztatás utáni felvételeket, emellett hozzátették: „A dagesztáni féktelen lakodalmi mulatozás sokak számára ismert, és messze túlmutat a köztársaság határain. A szórakozás más módjainak hiányában még mindig rendkívül népszerű ez a primitív tevékenység – az utak elzárása a többi közlekedő elől, gumiégetés, autók összetörése és sok más olyan cselekedet, amiknek valójában semmi közük az ünnepséghez.”

A 20 éves Hasbulla Magomedov egy ritka genetikai rendellenességben szenved, ami miatt felnőtt kora ellenére is egy kisgyermekhez hasonlít. A nemrég UFC-harcosnak felcsapó dagesztáni férfi fényűző életmódjával vált ismertté a közösségi médiában.  

(Borítókép: Hasbulla Magomedov az Etihad Arénában 2021. október 30-án, az egyesült arab emírségekbeli Abu-Dzabi Yas szigetén. Fotó: Chris Unger / Zuffa LLC)

Rovatok