Index Vakbarát Hírportál

Benzinnel leöntöttek egy 11 éves fiút, majd bezárták egy fészerbe, amit felgyújtottak

2023. május 22., hétfő 19:16

Egy 11 éves fiú élve elégett, miután benzinnel leöntötték, és bezárták egy fészerbe, amelyet felgyújtottak, miután a dzsúdós sikereire irigy gyerekek megtámadták. A támadói 13-15 év körüli fiatalok voltak. Az eset Moszkva mellett történt.

Albert Umbetyarovot egy veszekedés után bezárták egy fészerbe a Moszkva melletti Dubovaja Roscskaja régióban lévő erdőben.

Egy szemtanú az Argumenti című lapnak elmondta, hogy a támadók majdnem eszméletlenre verték, mielőtt benzinnel leöntötték, és bezárták egy fészerbe, amelyet felgyújtottak.

A támadók a jelentések szerint 13 és 15 év közöttiek voltak, és a borzalmat egy lánycsoport rögzítette kamerával, akik állítólag online közvetítették a borzalmas tettet. Egy másik szemtanú elárulta, Albertet irigységből támadták meg, mivel sikeres dzsúdósportoló volt, aki jobban teljesített a támadóinál.

Egy helyi lakos a támadás után azt mondta a médiának, hogy az áldozat térdét támadták, így nem tudott futni, de még járni sem. Az egyik fiú a csoportból elfutott, amikor az idősebb gyerekek megtámadták Albertet – írja a Daily Mail.

A közelben játszó hat- és hétéves gyerekek ekkor állítólag a felnőttekhez rohantak segítségért. Az egyik barát apja elmondta, hogy fia még a borzalom előtt elhagyta a helyszínt, és később visszatért, hogy lássa, mi lett végül a fiúval. Ő szólt, hogy a fiú már nem él.

a faluból a férfiak lapátokkal érkeztek a helyszínre, megpróbáltak átjutni a lángokon, hogy megmentsék a gyermeket, de elkéstek.

A fiú dzsúdóedzője szerint Albert „okos és nagyon békés volt, a légynek sem ártana. Nagyon szorgalmas volt, és soha nem voltak problémái. Több versenyt is megnyert”. Elmondta: szerinte, ha Albert nem lett volna eszméletlen, elég erős lett volna ahhoz, hogy ki tudja erőszakolni magát. 

Rovatok