Index Vakbarát Hírportál

Lopni ment a boltba, közben két gyerekével együtt kigyulladt az autója

2023. június 3., szombat 19:14

Egy floridai nőt letartóztattak, és vádat emelhetnek ellene, miután két gyermekét egyedül hagyta egy parkoló járműben, amely egyszer csak kigyulladt – a közeli vásárlóknak kellett a segítségére sietniük. Eközben az anya a rendőrség és a bírósági nyilvántartás szerint lopott a boltban.

A rendőrség szerint a 24 éves Alicia Moore az Oviedo Mallban lévő Dillard's áruház előtt parkolt le az autójával. Két gyermeket hagyott a járműben, akik „nem voltak képesek gondoskodni magukról”.

Ezután bement az áruházba egy férfival, akit még nem azonosítottak, és elkezdett lopni a rendőrségi jelentés szerint. Körülbelül egy órával később a kijárat felé tartott, ekkor az autója már lángokban állt – írja a New York Post.

A rendőrség szerint a nő eldobta az ellopott tárgyakat, és kirohant a bevásárlóközpontból.

A közeli vásárlók odafutottak az autóhoz, és segítettek kimenteni a benne lévő két gyermeket. Mindkettőjüket kórházba szállították. Az egyik gyermek elsőfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán és a fülén.

Az Oviedo városa által megosztott videó, amelyet egy közeli Tesla rögzített, megmutatta, hogy a tűz gyorsan lángba borította a járművet, összetörve az utasablakot és az első szélvédőt.

Rovatok