Index Vakbarát Hírportál

A reggeli csúcsforgalomban, egy zebrán szúrtak le egy férfit New Yorkban

2023. június 12., hétfő 16:42

Tragikus események játszódtak le New York utcáin, amikor egy forgalmas úton a zebrán egymásnak esett két férfi. A verekedés vérfürdővel végződött Manhattan utcáin, amikor egy hajléktalan szexuális bűnöző halálra késelt egy férfit. A tragédiáról videó is készült.

Az eset reggel nyolc óra körül történt június 9-én a reggeli csúcsforgalomban. A támadó, a 34 éves Nisean Graves 36 éves áldozatával verekedett össze, majd a támadó kést rántott.

A verekedés egy pontján pedig a támadó mellkason szúrta a másik férfit. A mentősök az áldozatot a közeli Bellevue kórházba szállították, ahol a férfit halottnak nyilvánították.

A rendőrség szerint Gravest letartóztatták és őrizetbe vették, gyilkossággal vádolják. 

A 34 éves férfi regisztrált szexuális bűnöző, aki a börtön nyilvántartása szerint kilenc évet töltött rács mögött korábban nemi erőszak kísérlete miatt. Eddig még nem világos, mi miatt tört ki a verekedés a két férfi között. 

A rendőrség szerint az áldozatnak pillanatokkal a késelés előtt egy másik férfival volt nézeteltérése. A tragédia szemtanúi elmondták, hogy a szemük előtt zajlott le a támadás, az esetről videó is készült, amelyet az erős idegzetűek a New York Post oldalán megnézhetnek.

Rovatok