Index Vakbarát Hírportál

Meglepő titok derült ki a lefejezett női holttestről

2023. június 16., péntek 13:56

Szerda délután azzal riasztották a Harris megyei seriffhivatalt, hogy hullazsákba rejtett női tetemre bukkantak az erdőben. Miután a gyilkossági nyomozók és egy orvos szakértő is szemügyre vette a meztelen női testre emlékeztető valamit, kiderült, hogy az nem más, mint egy műanyag szexjáték.

A Harris megyei seriff hivatala szerdán 14:53-kor vérfagyasztó hívást kapott, melyben arról számoltak be, hogy egy nő holttestére bukkantak az erdőben a Brunswick Streeten.

A telefonáló elmondta a helyetteseknek, hogy egy félig nyitott zsákot pillantott meg az erdőben. Miután odament, és megbökdöste a zsákot, azt hitte, hogy egy halott ember van a belsejében.

Amikor a seriffhelyettesek a helyszínre érkeztek, első ránézésre maguk is azt hitték, hogy a zsák emberi testet rejt. A seriffhivatal közlése szerint meg kellett várniuk a gyilkossági nyomozók és a helyszínelők kiérkezését, mielőtt folytathatták volna a nyomozást – közölte az ABC Eyewitness News.

Megjönnek a nyomozók

Amikor a nyomozók megérkeztek a helyszínre, kinyitották a zsákot, és egy fej nélküli, ütött-kopott, fehérneműben lévő női holttestet láttak benne – legalábbis azt hitték.

Minden okuk meg is volt rá, hiszen a zsákban lévő valami anatómiailag és méretében is egy az egyben úgy nézett ki, mintha egy női tetem lenne, amelyet a gyilkosa az erdőben próbált meg elrejteni.

A nyomozók azonban figyelmesek lettek rá, hogy a hullából nem árad semmilyen bűz. Ettől elbizonytalanodtak, és az orvos szakértői hivatalhoz fordultak segítségért – telefonon.

Az orvos szakértő is csatlakozik

Az orvos szakértő a videóhívás közben megállapította, hogy a test nem lehet emberé, mivel a bomlás semmilyen jelét nem fedezte fel rajta.

Nem tudni pontosan, mennyi időbe telt, amíg a hatóságok a női testre emlékeztető valamit nézegetve és vizsgálva rájöttek, hogy

amit egy szörnyű gyilkosság áldozatának hittek, valójában szilikonból készült szexbaba.

A rendőrök megtisztították a helyszínt, de a guminőt nem vitték magukkal.

Rovatok