Index Vakbarát Hírportál

Meztelenre vetkőzött a repülőn, majd megharapott egy rendőrt egy utas Münchenben

2023. június 25., vasárnap 18:47

Egy 27 éves nő minden ok nélkül levetkőzött egy repülőgép közepén. Ezt követően egy rendőr takarót terített rá, a nő azonban agresszívan reagált erre, és megharapta a férfi karját Münchenben.

Egy 27 éves női utas meztelenre vetkőzött egy Szófiába tartó repülőgép fedélzetén nem sokkal az indulás előtt Münchenben, hangosan kiabált, és végül megharapta egy szövetségi rendőr karját – írta meg a német Der Spiegel.

A nőt a péntek esti incidens után pszichiátriai kórházba szállították, a többi utas pedig három és fél órás késéssel indult el a bolgár fővárosba.

Az utasok már a fedélzeten voltak, nem sokkal az indulás előtt történt az eset – ismertette Stefan Bayer szövetségi rendőrségi szóvivő.

A nő hirtelen, eddig ismeretlen okokból teljesen levetkőzött, és sikoltozni kezdett. A légiutas-kísérők és a rendőrök felszólítására sem vette vissza a ruháit, ezért a szövetségi rendőr egy takarót terített rá. Ekkor a nő hirtelen megharapta a rendőrt a bal alkarján, aki ezt követően orvosi kezelésre szorult.

Rovatok