Index Vakbarát Hírportál

Repülő pizzafutárok hordták ki a pizzát a Glastonbury fesztiválon

2023. június 26., hétfő 07:00

Az Egyesült Királyság legnagyobb fesztiválján forradalmi lépésre szánta el magát a Domino's Pizza, mert a tömeg miatt már lehetetlenné vált az éhes fesztiválozók kiszolgálása. A repülő pizzafutárokat Elton John egyik dala ihlette meg.

Rakétahátizsákot, valamint a karra szerelt hajtóműveket viselő pizzafutárok szállították a megrendeléseket Glastonbury fesztiválon. A nem hétköznapi kezdeményezést egy Magyarországon egyelőre nem elérhető étteremlánc, a Domino's Pizza kezdeményezte a Gravity Industries nevű, hajtóművekkel felszerelt ruházatok gyártására specializálódott vállalattal. 

„Soha nem láttam még ilyen sugárhajtású ruhát, pláne nem, hogy pizzát szállítanak vele” – mesélte az egyik fesztiválozó.

A Domino's Pizza PR-menedzsere szerint a fesztiválon részt vevő embertömeg ellehetetlenítette a kiszolgálást, ezért döntöttek a rendkívüli módszer mellett. Az egész projektet a fesztivál egy fő fellépőjének, Elton Johnnak a slágere, a Rocketman ihlette – írja a The New York Post

A PIZZAFUTÁROK MEGHÖKKENTŐ FELSZERELÉSÉNEK ÉRTÉKE TÖBB SZÁZEZER FONTRA RÚG. 

A felszerelést gyártó vállalat szerint ez jelentheti az ételkiszállítás jövőjét, annak ellenére, hogy nem erre a piacra gyártják a rakétahátizsákot és a hozzá tartozó felszereléseket.

Rovatok