Index Vakbarát Hírportál

Joe Biden élő adásban húzta meg a váratlant

2023. július 1., szombat 06:22

Joe Biden amerikai elnök csütörtökön fogta magát, és kisétált az MSNBC televízió interjújáról a riporter háta mögött, miközben még forogtak a kamerák.

Joe Biden előbb felállt a székéből, majd kezet fogott a műsorvezető Nicolle Wallace-szal, utána pedig kisomfordált a kamerák látószögéből. Meglehetősen szokatlan jelenség az Egyesült Államokban, hogy a vendégek még a reklámszünet előtt elhagyják a tévéstúdiót, hívja fel a figyelmet a New York Post.

A felvétel, amelyen az amerikai elnök elsétál, látszólag nem törődve azzal, hogy a műsor élőben megy, gyorsan terjedni kezdett az interneten. Egyesek arra tippeltek, hogy az Egyesült Államok történetének legidősebb elnöke sietett valahová, ezért nem várta meg, amíg a csatorna elmegy reklámszünetre.

Nem először viselkedik furcsán az elnök

Joe Biden az elmúlt időszakban többször is felhívta magára a figyelmet, legutóbb egy őt kérdező újságíróra fakadt ki, de volt, hogy a brit királynőt éltette, de olyan is előfordult, hogy elesett, vagy beverte a fejét egy helikopterbe. 

Egy ízben a szavakkal gyűlt meg a baja, eltévesztette Rishi Sunak titulusát. Az ügyben a legérdekesebb, hogy korábban egyszer már a miniszterelnök nevét is elrontotta.

A vezető tavaly szeptemberben egy konferencián kereste a nyilvánosság előtt Jackie Walorskit, az augusztusban autóbalesetben meghalt indianai kongresszusi képviselőnőt, és úgy tűnt, elfelejtette, hogy már nem él. Emellett többször is előfordult, hogy Biden tanácstalanul téblábolt a színpadon.

Rovatok