Index Vakbarát Hírportál

Kígyót talált egy aldis brokkoliban a brit férfi

2023. július 4., kedd 07:09

Kellemetlen meglepetés ért egy brit férfit, miután bevásárolt az Aldiban. A 63 éves Neville Linton ugyanis egy kígyót talált az áruház egyik zacskós brokkolijában. A férfi hozzátette, habár a vásárlás után napokig állt hűtőjében a termék, az állatot élve találta.

A birminghami férfi egy hónappal ezelőtt vásárolta azt a zacskós brokkolit az Aldiban, amelyben kígyó bújt meg. Az érintett terméket Délnyugat-Európában csomagolták, ahonnan Nagy-Britanniába szállították. 

Neville Linton legnagyobb meglepetésére az állat túlélte az „utazást”, ugyanis mikor kibontotta a csomagolást, a kígyó megmozdult.

A Metro információi szerint a férfi visszavitte a kígyót az Aldiba, és kártérítést követelt. Az Aldi fel is ajánlott egy összeget Lintonnak, aki azonban kevesellte azt. Azzal érvelt, hogy a hüllő veszélyt jelentett fogyatékkal élő fiára és sérült édesanyjára, ráadásul ő kígyófóbiás, ezért érzelmileg is megviselte az eset.

Az Aldi szóvivője úgy reagált, hogy brit vásárlóiknak még sohasem volt ilyen jellegű panaszuk.

Kivizsgáljuk ezt a rendkívüli helyzetet, és elnézést kérünk Neville Lintontól

– mondta.

Nem ez az első eset, hogy kígyók bújnak meg az élelmiszerek csomagolásában. 2021-ben egy ausztráliai családot ért kellemetlen meglepetés, amikor egy mérges kígyó bukkant fel egy csomag aldis salátában. 2017-ben pedig egy Costa Ricából származó kígyó került elő egy edinburghi aldis ananászból.

Rovatok