Index Vakbarát Hírportál

Angliában lelökte mopedjéről a mozgássérültet egy autó sofőrje

2023. július 12., szerda 06:31

Bizarr jelenetnek lehettek tanúi egy brit város lakói, ugyanis egymásnak esett egy mopedet vezető mozgássérült ember és egy Mercedes sofőrje. Az autó tilosban parkolt, amire a mopedes úgy feldühödött, hogy szitkozódva nekirontott a kocsinak. A sofőr válaszul ellökte a nőt, aki szerinte ittas volt, majd végül továbbment.

A heves vita a brit Horley város főútján robbant ki múlt pénteken – írja a The Sun. Egy járókelő készített felvételt az esetről, amelyben először az látható, hogy a mozgássérült nő kiabál a sofőrrel, amiért az egy gyalogos övezetben parkol.

Nem szabadna itt parkolnod, itt az utamba állsz, b*szd meg magad, te kib*szott sz*r

– ordította.

A mozgássérült mopedes ezután az autó tetejére csapott, majd nekihajtott a kocsi lökhárítójának és csomagtartójának. Ez feltehetően feldühítette a sofőrt, aki válaszul kinyitotta a kocsija ajtaját, majd dulakodni kezdett a nővel.

A FÉRFI VÉGÜL KISZÁLLT AZ AUTÓBÓL ÉS ARRÉBB HÚZTA A MOPEDET, AMI ERRE FELBORULT, ÉS A RAJTA ÜLŐ NŐVEL EGYÜTT A FÖLDRE ZUHANT.

A nő látszólag meglepődött, majd észrevehette a közelben sétáló fiatalokat, mert – ismét ordítva – azt kérdezte a sofőrtől, hogy gyerekeket bámul-e.

Te kib***ott sz*r, te gyerekeket bámulsz? Takarodj le a kibaszott útról!

– üvöltötte. A férfi erre kihajolt az ablakon és válaszolt a nőnek:

Te kibaszott részeg vagy és nem kéne azon [a mopeden] ülnöd

– mondta. Végül a Mercedes sofőrje elindult az utcán, amire a nő még utánakiáltott:

Te egy felfuvalkodott sz*r vagy!

A bizarr jelenetről készített videó körbejárta az internetet. A legtöbb kommentelő úgy véli, mindkét fél hibás volt.

Rovatok