Index Vakbarát Hírportál

Új szolgáltatást vezet be járatain az Emirates

2023. július 19., szerda 17:20

Az Emirates új szolgáltatást vezet be, először a business osztályon. A vállalat utasai már a repülés előtt két héttel eldönthetik, mit szeretnének fogyasztani utazás közben.

„Az ételelőrendelés-szolgáltatás keretében az utasok már 14 nappal a repülés előtt átnézhetik a fedélzeti menüt az emirates.com weboldalon vagy az Emirates alkalmazásban, és legkésőbb 24 órával az utazás előtt kiválaszthatják az általuk preferált, az úti cél konyháját idéző és helyi alapanyagokból készült meleg főételt. Igény esetén speciális ételeket is rendelhetnek” – közölte a vállalat közösségi oldalán.

A repülőgépen a légiutas-kísérő személyzet egyedi fejlesztésű alkalmazást használ az étel-előrendelések áttekintéséhez, ez segíti őket abban, hogy minden utasnak az általuk kiválasztott ételt szolgálhassák fel.

A szolgáltatást egyelőre július 25-től a business osztályon vezetik be, a Dubaj és London Heathrow/Gatwick/Stansted közötti járatokon. A vállalat arra készül, hogy a közeljövőben több útvonalra és utasosztályra is kiterjeszti az étel-előrendelést, továbbá folyamatosan figyelemmel kíséri a bevezetési fázisban kapott ügyfél-visszajelzéseket.

Rovatok