Index Vakbarát Hírportál

Szemetesből szolgálta fel a sült krumplit a vendégeknek a karolinai Burger King üzletvezető-helyettese

2023. július 20., csütörtök 15:14

Letartóztatták egy dél-karolinai Burger King üzletvezető-helyettesét, miután állítólag olyan sült krumplit szolgált fel a vendégeknek, amely előtte már a szemetesben volt.

A 39 éves Jaime Christine Major ellen hétfőn vádat emeltek élelmiszerrel való visszaélés miatt – ami egyébként bűncselekmény –, mert állítólag a szemetesből vette ki a sült krumplit, és azt szolgálta fel a vendégeknek – közölte a dél-karolinai rendőrség.

Az Union Rendőrség július 9-én ment ki a gyorsétteremhez. A helyszínen két nőt találtak, akik az étterem személyzetével kiabáltak és fenyegették őket. Amikor a nők a rendőrök kérésére sem voltak hajlandóak lecsillapodni, mindkettőjüket letartóztatták, és rendbontás miatt vádat emeltek ellenük.

Két nappal később a Burger King központja felhívta a rendőrséget, és közölte, hogy Major a szemetesből szolgált fel sült krumplit. Majort hétfőn tartóztatták le, és vádat emeltek ellene élelmiszerrel való visszaélés miatt.

A nyomozás után elfogatóparancsot adtak ki Major ellen. Ha elítélik, akár 20 év börtönbüntetésre is számíthat  írja a The State

A bíró 20 ezer dollárban állapította meg az óvadékot. Kedden még mindig őrizetben volt a Union Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Rovatok