Index Vakbarát Hírportál

Durván összeverekedett két nő a Barbie című film egyik vetítése alatt

2023. július 26., szerda 13:12

Csúnya verekedéssel zárult a Barbie című film egyik vetítése, a szócsata tettlegességig fajult. Az egyik néző erőből ellökte a másikat, amiért az kifogásolta, hogy gyereke megzavarta a film vetítését.

Mint írtuk, a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie című film uralta a mozikat a hétvégén. A Barbie-láz azonban kissé elfajult az egyik vetítés alatt, ugyanis két nő durván összeverekedett a moziban.

A TikTok videómegosztón jelent meg és terjedt el egy felvétel, amelyen az látható, hogy az egyik néző portugál nyelven szidni kezd egy másikat, amiért az szó nélkül hagyta, hogy gyereke hangos YouTube-videókat nézegessen a film alatt.

A szidalmazott nő válaszul odament a rózsaszínbe öltözötthöz, és nagy erővel hanyatt lökte.

A nő a lökés hatására az ülésekre zuhant. A képsorokon jól látható, hogy egy férfi megpróbálja szétválasztani a verekedőket, de az ellökött nő amint magához tér, lehúzza lábáról a cipőjét, és azzal üti meg támadóját. Végül a közbelépő férfinak sikerül szétválasztania a feldúlt nőket, akiket kikísérnek a teremből – írta meg a New York Post.

Az esetről készült videót már közel 126 ezren látták, a felvétel a dexerto.com portál szerint Brazíliában készült. A kommentelők nagy része azt kifogásolta, hogy a legtöbben nevettek a jeleneten, ahelyett, hogy közbeléptek volna. Mások a verekedés alatt hallható lágy filmzenét találták szórakoztatónak.

A Barbie című film sorra dönti meg a rekordokat. Az előzetes becslések alapján a 155 millió dolláros bevétellel csúcsteljesítményt ért el, és felállította a 2023-as év nyitórekordját. A Greta Gerwig rendezte Barbie a nemzetközi piacot is figyelembe véve összesen 174,2 millió dolláros eredményt ért el.

A film megjelenésével párhuzamosan a Barbie baba gyártója is jól járt. A babákat gyártó Mattel részvényeinek értéke elképesztő mértékben nőtt meg. Az év eleje óta közel 1,3 milliárd dollárral többet érnek összesítésben a cég részvényei. A film anyagi értelemben is egyre sikeresebb.

A hétvége másik nagy mozis durranása a Christopher Nolan által jegyzett Oppenheimer.

Rovatok