Index Vakbarát Hírportál

A földre teperve állítottak meg egy késes támadót Angliában

2023. július 26., szerda 10:04

Anglia egyik hírhedt részén, Birmingham külvárosában fegyvereztek le egy késes támadót július 18-án. Az esetről felvételt is készítettek, ami a napokban kezdett el terjedni a közösségi médiában.

Sikeresen megállított egy késes támadót egy férfi Birmingham külvárosában – közölte a brit Metro. A lap szerint a két férfi fényes nappal verekedett össze július 18-án reggel.

Az esetről a járókelők készítettek felvételt, amely a napokban kezdett el terjedni a közösségi médiában. A videón látható, ahogy a támadó többször is hadonászik a pengével, mielőtt a másik férfi lefegyverzi.

A helyi mentőszolgálat megerősítette, hogy az egyik férfi „súlyos sérüléseket” szenvedett, akit kórházba szállítottak, de nincs életveszélyben. A rendőrség nyomozást folytat a környéken. A helyiek szerint már régóta nyugtalan a helyzet Birmingham külvárosában.

Az idősebb helyi lakosok arról számoltak be, hogy az utcán eluralkodott a bűnözés. A hivatalos adatok szerint 2023 májusában kilenc bűncselekményt jelentettek a rendőrségen, köztük betörést és fegyverek birtoklását – tették hozzá.

Rovatok