Index Vakbarát Hírportál

Egy zsákban találtak rá az elrabolt ötéves kislány holttestére

2023. július 30., vasárnap 21:01

Egy lány holttestére bukkantak egy zsákban az indiai Aluva piaca mögötti területen. A boncolási jegyzőkönyv szerint az ötéves gyermeket megerőszakolták és megfojtották.

Az ötéves kislányt pénteken rabolták az aluvai otthonából, majd a holttestét egy zsákba rejtve találták meg szombaton a helyi piac mögötti területen – számolt be a The Sun.

A hatóságok szerint a lányt megerőszakolták, majd megfojtották. A helyiek beszámolója alapján a piac mögötti területen gyakori az alkohol- és a drogfogyasztás is. Többen pedig arról számoltak be, hogy egy külföldi munkással látták a lányt a környéken.

Az ügyben a rendőrség egy külföldi munkást gyanúsítottként tartóztatott le, akit a térfigyelő kamerák segítségével azonosítottak. A férfi kihallgatása eleinte nehézkes volt, mert a gyanúsított ittas állapotban volt, azonban másnap reggel beismerte a bűncselekményt.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok