Index Vakbarát Hírportál

Egy Las Vegas-i férfi megölte lakótársát, majd hónapokig élt együtt a holttesttel

2023. július 30., vasárnap 17:54

George Anthony Bone, egy Las Vegas-i szexuális bűnöző megölte lakótársát, és két hónapig élt együtt a bomló holttesttel. A 31 éves férfit szerdán letartóztatták, és gyilkossággal vádolták meg.

A 31 éves George Anthony Bone-t szerdán letartóztatták, és gyilkossággal vádolták meg, miután megölte szobatársát, és hónapokig élt együtt annak holttestével – írja a New York Post. A nő bomló testére a családja egy elbarikádozott szekrényben talált rá – közölte a Las Vegas-i városi rendőrség.

Az áldozat Beverly Ma, aki Bone régi középiskolai barátnője volt, és tavaly nyáron költözött össze a férfival. A gyilkos azt mondta a rendőröknek, hogy a nő már egy ideje halott volt, és hogy öngyilkos lett.

A nyomozókat az után hívták ki a helyszínre, hogy Ma családja rátalált a nő holttestére egy szekrényben. A család azért tett látogatást a lakásban, mert szerették volna tisztázni a légkondicionáló miatti szokatlanul magas villanyszámla okát.

Bár Ma halálának okát még vizsgálják, a rendőrség megállapította, hogy gyilkosság áldozata lett, és a gyanú szerint megfojtották – derül ki a dokumentumokból. A nyomozók azt is feltételezik, hogy május 4-én ölték meg.

Bone a gyilkosság után Ma testét a szekrénybe helyezte, majd hónapokig élt együtt vele. A légkondicionálón azért állította alacsonyra a hőmérsékletet, mert úgy gondolta, hogy így kevesebb légy lesz majd a házban.

Bone regisztrált szexuális bűnöző Nevadában. 2013-ban két évtől nyolc évig terjedő börtönbüntetésre ítélték, mivel 14 év alatti gyermekkel próbált szexuális kapcsolatot létesíteni.

Két évvel korábban azért tartóztatták le, mert szexuálisan bántalmazott egy 11 éves lányt.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok