Index Vakbarát Hírportál

Harry herceg újabb pofont kapott

2023. augusztus 4., péntek 16:04

A brit sajtó értesülései szerint Sussex hercege és hercegnéje nem kaptak meghívást II. Erzsébet halálának évfordulós ünnepségére.

Tovább nő a feszültség Harry herceg és felesége, Meghan Markle körül. Eddig azzal voltak elfoglalva, hogy elhessegessék a róluk terjengő hamis pletykákat, amelyek szerint már nem élnek együtt.

A pletykákról sikerült bebizonyítaniuk, hogy nem igazak, azonban a sajtó nem nyugszik, újabb hadjáratot indít a házaspár ellen, méghozzá a szeptemberi ünnepségek fényében.

Sun információi szerint Harry és Meghan nem kaptak meghívást a szeptemberben tartandó királyi ünnepségre, amikor megemlékeznek majd II. Erzsébet királynő haláláról, illetve III. Károly trónra lépéséről is. 

A feltevés onnan származik, hogy tavaly nyáron az akkor még élő királynő meghívta a sussexi hercegi párt Balmoralba, de ők nem éltek ezzel a lehetőséggel.

Ugyanitt fogják tartani szeptember 8-án a megemlékezést, a királyi család összes tagjával, kivéve Harryt és Meghant.

Az eseményre még a család fekete bárányaként számon tartott András yorki herceg is meghívást kapott. 

Harry herceg – aki jelenleg Kaliforniában él feleségével és két gyermekükkel – szeptemberben Európában fog tartózkodni, ugyanis jelen lesz Düsseldorfban, az Invictus Játékokon. Az információk szerint Meghan néhány nappal később követi majd férjét. 

Rovatok