Index Vakbarát Hírportál

Olyat tett a 87 éves nő a betörővel, amire senki sem számított

2023. augusztus 4., péntek 06:16

Marjorie Perkins, egy 87 éves Maine állambeli nő beszámolt arról, hogy július 26-án egy fiatal betört hozzá, majd meg is támadta. Az idős nő sikeresen visszavágott, miután pedig a betörő azt mondta neki, hogy nagyon éhes, meg is etette a tinédzsert.

A 87 éves Marjorie Perkins, Maine állambeli nőhöz július 26-án hajnalban betört egy tizenéves fiú. Az idős asszony elmondta, hogy a fiatalember az ágya fölött állt, és azt mondta neki, hogy meg akarja vágni  írja az AP News.

Azt gondoltam magamban, ha ő meg akar vágni, akkor én megrúgom

– mondta Perkins, aki felvette a cipőjét, és visszavágott.

A betolakodó arcon és homlokon ütötte az idős asszonyt, mielőtt taktikát váltott, és a konyha felé vette az irányt, ahol azt mondta Perkinsnek, hogy szörnyen éhes.

Az idős nő ezért adott neki egy doboz mogyoróvajas-mézes kekszet, két fehérjeitalt és két mandarint, mielőtt tárcsázta volna a 911-et.

A fiú közben elmenekült. Az idős asszony elmondása szerint hátrahagyott egy kést, egy inget, egy cipőt és egy üveg alkoholt.

Perkins, aki a támadás óta szinte nemzetközi hírességgé vált, azt mondta, hogy ugyan biztonságban érzi magát otthonában, de aggódik a burjánzó bűnözés miatt. Hozzátette, hogy az elmúlt években rosszabb lett a helyzet, és a bűnözők nem félnek attól, hogy börtönbe kerülnek.

Az emberek már semmitől sem félnek. Úgy érzik, azt csinálhatnak, amit akarnak

  jegyezte meg az idős nő.

A rendőrség gyorsan felkutatta a tinédzsert, majd betöréses lopással, fenyegetéssel, testi sértéssel és kiskorúként történő szeszesital-fogyasztással vádolta meg. A hatóságok életkora miatt nem hozták nyilvánosságra a személyazonosságát.

Rovatok