Index Vakbarát Hírportál

Kétségbeesetten keresik a lottógyőztest, aki több száz millió forintnyi összeget nyert

2023. augusztus 6., vasárnap 09:36

Július 19-én az Egyesült Királyságban, Milton Keynesben húzták ki azokat a lottószámokat, melyekkel valaki 1 millió fontot (nagyjából 451 millió forintot) nyert, de azóta sem jelentkezett érte. A titokzatos győztes még a bónuszt is bezsebelte, de sehol nem találják, akárhogy is keresik.

Elképesztő lottónyereménnyel gazdagodott egy illető Milton Keynesben. A számai a milliós főnyeremény mellett még a bónuszt is meghozták neki. Ő azonban nem jelentkezett érte, és azóta is fellelhetetlen – írja a miltonkeynes.uk.

A szerencsés szelvény tulajdonosának keresése még mindig folyik.

A lottó nyerőszámai a következők voltak: 12, 30, 34, 39, 41, 47, a bónusznyerőszám pedig a 40-es volt.

A szerencsés szelvénytulajdonosnak 2024. január 15-ig van ideje átvenni a nyereményét. Andy Carter, a Nemzeti Lottótársaság vezető nyertestanácsadója elmondta:

Kétségbeesetten próbáljuk megtalálni ezt a rejtélyes szelvénytulajdonost és átadni neki a megérdemelt nyereményét. Ez a csodálatos nyeremény valóban óriási változást hozhat valaki életébe.

Ha senki sem jelentkezik a nyertes szelvénnyel a nyereményigénylés határidejéig, akkor a nyereményt, valamint az általa generált kamatokat a National Lottery (Nemzeti Lottó) által finanszírozott projektek támogatására fordítják az Egyesült Királyságban.

Rovatok