Index Vakbarát Hírportál

Bérgyilkossal akarta megöletni szüleit a 22 éves férfi

2023. augusztus 10., csütörtök 13:49

Az oroszországi Szocsiban egy 22 éves férfi azt tervezte, hogy megöleti a családját egy bérgyilkossal. A rendőrök tudomást szereztek erről, és egy színjátékot előadva sikerült meghiúsítani a férfi terveit.

Egy 22 éves orosz férfi családja meggyilkolására irányuló terveit hiúsította meg a rendőrség. A nyomozók tudomást szereztek a tervekről, és hogy meghiúsítsák azokat, egy színjátékot adtak elő  írja a The Mirror.

Az egyik rendőr kiadta magát bérgyilkosnak, majd megrendezték a gyilkosságot a családi házban, és még a férfi szüleit is sikerült rávenni arra, hogy játsszák el a halottat. A rendőrség szerint ezután elküldték a színlelt gyilkossági helyszín képeit a fiúnak. A rendőrök szerették volna, hogy a férfi azt higgye, a bérgyilkos, akit felbérelt szülei és testvére meggyilkolására, megölte a családját.

A rendőrt, aki eljátszotta a bérgyilkost, a fiú utasította, hogyan és hol kell meggyilkolni a családját, sőt még alaprajzot is adott, és azt is elmagyarázta, hogyan kerülje el a kutyákat.

A rendőrség szerint mindhárom rokonának megöléséért díjazásban állapodott meg a beépített rendőrrel, és követelte, hogy lássa a megölt szüleiről készült képeket.

A magát bérgyilkosnak kiadó rendőr találkozót beszélt meg egy Mercedesben, és megmutatta a férfinak a fényképeket. Miután a gyanúsított meglátta a képeket, örömét fejezte ki, és beleegyezett, hogy kifizeti a neki ígért 38 000 fontot.

A 22 éves férfit ezek után azonnal őrizetbe vették a fegyveres rendőrök. Nem sokkal később beismerő vallomást tett, és elárulta, hogy korábban kétszer is tervbe vette a gyilkosságot, mert szabadulni akart a szüleitől, akiktől állítása szerint nem kapott pénzt.

A férfi 15 év börtönbüntetésre számíthat, ha elítélik.

Rovatok