Index Vakbarát Hírportál

Lepacsizott a kutyával, majd ellopta gazdája 500 ezer forintot érő kerékpárját a tolvaj

2023. augusztus 10., csütörtök 08:31

A család kutyája érte tetten a tolvajt, aki egy több százezer forintot érő biciklit készült ellopni egy ház garázsából. Az eb farkcsóválva fogadta az idegent, aki először megsimogatta, majd játszott is egy kicsit az állattal. Végül nyugodtan eltolta a kerékpárt.

Egy San Diegó-i családi ház térfigyelő kamerája rögzítette, ahogy egy férfi besétál a ház garázsába, hogy ellopjon egy 1300 dollárt (közel 500 ezer forintot) érő biciklit – írta meg a The Washington Post.

A felvételen jól látható, hogy a tolvaj már majdnem elhagyja zsákmányával a házat, amikor hirtelen megjelent a család kutyája, egy golden retriever.

A kutya ahelyett, hogy megugatta volna az idegen férfit, farkcsóválva próbált játszani vele.

A tettes a kutyát látván visszament a garázsba, ahol megsimogatta az ebet, majd hosszan játszott vele.

Szia, haver, gyere ide! Te vagy a legmenőbb kutya, akit valaha láttam. Annyira édes vagy, én is szeretlek! Hol van a gazdád? Nem kéne nyitva hagynia a garázsát

– mondta neki, miközben a kutya hanyatt fekve követelte a simogatást. A férfi végül biciklistül elhagyta a helyszínt, a kutya legnagyobb sajnálatára.

A történtekről készült felvételt a helyi rendőrség osztotta meg, amely arra kérte a lakosokat, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen a hatóságoknál.

Rovatok