Index Vakbarát Hírportál

Élőben közvetítette, ahogy megöli a volt feleségét, majd ámokfutásba kezdett egy férfi Boszniában

2023. augusztus 11., péntek 16:27

Három embert megölt és hármat megsebesített egy férfi Bosznia-Hercegovinában. Az ámokfutó végül a rendőrök szeme láttára magával is végzett.

Súlyosan elfajult egy családi vita a bosznia-hercegovinai Gradacacban, amelynek az lett a következménye, hogy a férj fejbe lőtte a volt feleségét, mindezt pedig élőben közvetítette az Instagramon – közölte az Index.hr.

A portál beszámolója szerint a gyilkosságnak egy csecsemő is a szemtanúja volt, akinek sírását még az élő közvetítésben is hallani lehetett. A Nermin Sulejmanovicként azonosított férfi ezt követően menekülni kezdett, ami hamar ámokfutásba fulladt: további két embert megölt, és hármat megsebesített.

A hatóságok több órán keresztül keresték a férfit, aki végül a rendőrök szeme láttára végzett magával. Az elkövető az ámokfutása közben két férfit is megölt, egy apa-fia párost, valamint megsebesített egy rendőrt, egy nőt és egy férfit.

A gyilkosságot ábrázoló felvételt a hatóságok eltávolították a közösségi oldalról.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok