Index Vakbarát Hírportál

A ketrecharcra készülő Musk és Zuckerberg már most egymásnak estek

2023. augusztus 12., szombat 11:00

Elon Musk az X (korábban Twitter) 52 éves tulajdonosa 2023 elején hozta nyilvánosságra, hogy ő és a 39 éves Mark Zuckerberg, aki a Facebookot is magába foglaló Meta-platformcsoportot vezeti, jótékonysági ketrecharcra készülnek. Musk azt nyilatkozta, már több részletet is tisztáztak a mérkőzéssel kapcsolatban, azonban ezt most Zuckerberg cáfolta.

Elon Musk az év elején jelentette be, hogy ő és Mark Zuckerberg jótékonysági ketrecharcra készülnek. Musk elárulta, hogy az X-en élőben közvetítik a meccset, a bevételt pedig egy veteránok számára létrehozott jótékonysági szervezetnek ajánlják majd fel.

Az egyik tweetjében Musk azt is leírta, hogy a bunyó egy „epikus helyszínen” fog zajlani – Olaszországban. Hozzátette, hogy Dana White, az MMA egyik vezéralakja és a UFC már nincs a képben, a küzdelmet az ő és Zuckerberg alapítványai fogják irányítani  írja a TMZ Sports.

Mark Zuckerberg azonban cáfolta Elon Musk péntek reggeli állításait, azt mondta, hogy egyáltalán nem véglegesítették a lehetséges harcuk részleteit. Hozzátette, hogy továbbra is szeretné, ha Dana White-ot is bevonnák a folyamatba.

A Meta főnöke péntek délután a Threadsen fejtette ki a maga verzióját alig pár órával azután, hogy Musk azt mondta 156 millió X követőjének, hogy a jövőbeli milliárdos bunyó több részlete már kőbe van vésve.

Zuckerberg azonban egyértelművé tette, hogy még nem egyezett bele egyik kikötésbe sem.

Azt is elmondta, hogy még mindig úgy edz, mint egy őrült a potenciális mérkőzésre. A két üzletember eredetileg már júniusban elkezdte a harc előkészítését, amikor Musk felvetette a ketrecharc ötletét.

Rovatok