Index Vakbarát Hírportál

A repülőgépen maszturbált és mutogatta magát egy bostoni belgyógyász

2023. augusztus 14., hétfő 08:15

Letartóztattak és vád alá helyeztek egy bostoni orvost, aki a gyanú szerint maszturbált és mutogatta magát egy tizennégy éves lánynak.

A massachusettsi ügyészség vád alá helyezte a 33 éves Sudipta Mohantyt. A belgyógyász orvost fajtalankodással, obszcén cselekmények elkövetésével vádolják, amiért kilencven nap börtön és ötezer dolláros pénzbírság is kiszabható, a hatályos törvények szerint – írja a CBS News.  A férfit letartóztatása után feltételesen szabadlábra helyezték. 

Mohanty egy tizennégy éves lány mellett ült egy Honoluluból Bostonba tartó járaton, még tavaly májusban. A fiatal lány a nagyszüleivel utazott, akik a közelben ültek.

A gyanú szerint Mohanty először nyakig betakarta magát, a lány pedig arra lett figyelmes, hogy a férfi nem sokkal később ledobta magáról a takarót és maszturbál. A lány átült egy üresen álló helyre.

A tinédzser már csak Bostonban számolt be a történtekről, a család értesítette a hatóságokat.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok