Index Vakbarát Hírportál

Videón, ahogy egy férfi fel akart gyújtani egy játszóházat, de végül magát is lángba borította

2023. augusztus 17., csütörtök 10:59

Az eset a skóciai Dalkeith Saltire Soft Play and Soccer Centre játszóház mellett történt, amikor egy csuklyás bűnözőt elborítottak a lángok, miután fel akarta gyújtani a játszóházat.

A mentőalakulatokat a Midlothian állambeli Dalkeithben, a Mayfield ipari parkban található Saltire Soft Play and Soccer Centre-ben keletkezett tűz megfékezéséhez hívták ki még szombaton – közölte a Daily Mail

Az esetet követően a játszóház közzétette a biztonsági kamera felvételeit a közösségi médiában, amin látható, ahogy a férfi valamit bedob a postaládába, majd pillanatokkal később az épületből tűz és füst kezdett felszállni.

De a férfi közben elkezdett a kezével hadonászni, mert azt is elérte a lángcsóva, majd pánikba esett, de nem volt rá sok ideje, mert egy hatalmas lángcsóva beterítette őt.

A Skót Tűzoltó- és Mentőszolgálat munkatársai eloltották a tüzet, amelyet a rendőrség szándékosnak minősített. Arról egyelőre nincs információ, miért akarta a férfi felgyújtani a játszóházat, amely már egyébként is pénzügyi nehézségekkel küszködött.

Rovatok