Index Vakbarát Hírportál

Luxusszálló tetejéről ugrott le egy pizsamás férfi, kettészakadt a teste

2023. augusztus 18., péntek 13:36

A mélybe vetette magát egy ötcsillagos New York-i szálloda tetejéről egy férfi csütörtök este; körülbelül 228 métert zuhant. Az ismeretlen férfit a helyszínen halottnak nyilvánították.

A rendőrség szerint a férfi helyi idő szerint nem sokkal este 9 óra után ugrott le a Columbus Circle egyik fényűző szállodája, a Mandarin Oriental Hotel tetejéről.

Úgy tudni, hogy az öngyilkos férfi nem volt a szálloda vendége, és feltehetően egy szolgálati lifttel jutott fel a tetőre – közölte a rendőrség a New York Posttal.

A zuhanó ember nekicsapódott a szálloda üveg napellenzőjének, amitől kettészakadt a teste. Egyik karját az utca túloldalán találták meg

– nyilatkozták források a lapnak. A férfi állítólag pizsamát viselt.

A Mandarin Oriental szálloda az 55 emeletes Deutsche Bank Center torony legfelső 19 emeletét foglalja magába, mely New York egyik legdrágább hotele és a hollywoodi hírességek egyik kedvenc szálláshelye.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/.

Rovatok