Index Vakbarát Hírportál

Beszólogatott a házát átkutató rendőröknek egy 98 éves asszony, pár órával később meghalt

2023. augusztus 23., szerda 09:12

Alaposan kiosztotta a rendőröket egy 98 éves, kansasi újság társtulajdonosa, amikor a hatóságok házkutatást tartottak nála. A történteket biztonsági kamera is rögzítette. Az idős nő néhány órával a rajtaütést követően összeesett és meghalt, részben az intézkedés okozta stressz miatt.

Joan Meyer a kansasi Marion County Record társtulajdonosa volt. Amikor a rendőrök egy személyazonosság-lopás miatt indított nyomozás miatt házkutatási paranccsal érkeztek az otthonához, az idős asszony alaposan kiosztotta az egyenruhásokat – írja a Daily Beast.

A 98 éves idős nő otthonában augusztus 11-én tartottak házkutatást. Az intézkedést az asszony azonban nem hagyta szó nélkül, és végig veszekedett, piszkálódott a rendőrökkel. A történeket a biztonsági kamera is rögzítette.

A felvételeken hallatszik, hogy a nő rászól az egyenruhásokra, hogy ne nyúljanak semmihez, majd kijelentette, hogy „ez az én házam, te s*ggfej!” A járókerettel közlekedő asszony az egyik rendőrhöz pedig oda lépett, és azt mondta neki, hogy várjon kint a ház előtt.

Szeretett téged valaha is az anyád? Takarodj a házamból. Ez birtokháborítás

– mondta az asszony.

Meyert két rendőr próbálta nyugtatni, míg négy kollégájuk átkutatta a házat. Az idős nő azonban megpróbált kitérni előlük, hogy láthassa, mit csinálnak a kutatást végző rendőrök. 

A razziát követő napon azonban az asszony összeesett és meghalt. A halottkém jelentése szerint Meyer szíve hirtelen megállt, miután a rendőri intézkedést követően nem evett vagy nem aludt. A jelentés szerint a történtek felzaklatták az idős nőt, és emiatt egész nap és éjszaka dühös és zaklatott maradt. 

Rovatok