Index Vakbarát Hírportál

Kinevette a légitársaság a nőt, aki mellett egy férfi önkielégítést végzett

2023. augusztus 26., szombat 11:22

Egy nő a United Airlines Londonból Chicagóba tartó járatán utazott, amikor elmondása szerint szemtanúja volt annak, hogy a mellette ülő férfi önkielégítést végez. A légitársaság személyzetének reakciója ugyanakkor még jobban feldühítette a nőt.

Genevieve Pascolla épp aludt a United Airlines Londonból Chicagóba tartó járatán, amikor arra ébredt, hogy a mellette ülő férfi egy takaró alatt látszólag épp saját magát kényezteti. A 26 éves nő megrémült a történtek miatt, és szólt a személyzetnek – írja a Mirror.

Ami ezután történt, az ledöbbentette Genevieve-et. Azt állította, hogy miután egy másik helyre ültették, a személyzet viccelődni és nevetni kezdett rajta. Azt is mondta, hogy a férfinak „megengedték, hogy befejezze, amit elkezdett”.

Elkezdtek viccelődni a helyzettel kapcsolatban, megkérdezték, hogy milyen parfümöt viselek, és mentegették a férfit, mondván, hogy ivott egy kis bort. Senki sem állította meg. Hagyták, hogy befejezze, miközben egy gyerek mellette ült

– írta a közösségi médiában Genevieve.

Genevieve megosztott azt az e-mailt, amelyet a United Airlinestól kapott, miután panaszt tett a történtek miatt. Az e-mailben, amelyet az ügyfélszolgálat küldött neki, az állt, hogy Genevieve visszatérítési kérelmét a június 4-i járatra vonatkozóan elutasították, és nem tudnak jószolgálati kártérítést felajánlani.

Ismételten elnézést kérünk a kellemetlen helyzetért, amelyet átélt. Nagyra értékeljük, hogy a Unitedet választotta utazásához. Reméljük, hogy következő utazása velünk pozitívabb élményt nyújt majd

– áll a válaszban.

Megdöbbentőnek tartom, hogy nem tettek semmit ebben a helyzetben. Ez a férfi nyilvánvalóan sokkal többre képes. Szóval, nők és férfiak, odakint, válasszatok olyan légitársaságot, amelyik törődik a biztonságotokkal

– nyilatkozta Genevieve.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok