Index Vakbarát Hírportál

Az anyósülésen szállította bikáját az autós

2023. szeptember 1., péntek 20:53

Döbbenten igazoltattak a rendőrök szerda délelőtt egy sofőrt, aki a nebraskai Norfolkban egy átalakított autóban utazott együtt közel egytonnás bikájával.

Több bejelentés is érkezett a norfolki rendőrségre szerdán arról, hogy egy autós az anyósülésen szállítja szabálytalanul a szarvasmarháját – közölte a NBC News.

Az egyenruhások arra gyanakodtak, hogy egy kisebb borjúról lehet szó, majd 

döbbenten tapasztalták, hogy egy hatalmas méretű bika utazik az átalakított autó anyósülésén. 

Mint írták, a bika tulajdonosa, Lee Meyer a rendőröknek elmondta, hogy az 1996-os Ford Crown Victoriának megvágta a tetejét, hogy az állat elférjen benne. Emellett megerősítette az alvázát, a padlólemezt, a felfüggesztést és a futóműveket is. Erre azért volt szükség, mert a 9 éves bika már az egytonnás súlyt is túlléphette.

A férfi régóta viccelődött azzal, hogy egy nap együtt utazik majd kedvenc bikájával. Unokái kételkedtek abban, hogy ez megtörténhet, ezért a bika tulajdonosa még elszántabban állt neki az autója átalakításához.

Meyer szerint korábban még nem jelezték neki, hogy az átalakított jármű problémás lehet. A bika tulajdonosa végül egy figyelmeztetéssel megúszta az esetet. 

Rovatok