Index Vakbarát Hírportál

Kiakadtak az olaszok egy magyar sofőr pofátlan parkolásán

2023. szeptember 20., szerda 16:14

Az Olaszországban található Chioggia város sétáló részén parkolt le egy magyar sofőr augusztus elején. A helyiek nagyon felháborodtak a történteken, és még egy szégyenoldalra is feltették az autóst.

Az olasz történelmi városban, Chioggiában örökítették meg a magyar sofőrt, aki a Vena-csatorna melletti részen parkolt le. A helyiek besokalltak a luxusautós viselkedésén – közölte a Bors.

Mint írták, Chioggia lakói kiakadtak a nevetlen turistákon és a helyi képviselőjükhöz fordultak. Lucio Tiozzo Fasiolo létrehozott a Facebookon egy szégyenoldalt, ahová a fent említett magyar sofőr sajátos parkolása is felkerült.

Az olasz politikus nemcsak a Mercedes sofőrjét, hanem a GPS-t is hibáztatja.

Úgy látja, hogy a fedélzeti számítógép tévesen irányítja a Vena partjára a turistákat, ahonnan már szinte lehetetlen megfordulni.

A belvárosban táblák jelzik, hogy tilos behajtani autóval. Lucio Tiozzo szerint a magyar sofőr valószínűleg a GPS-re hagyatkozva küzdötte át magát a központ sikátorain, figyelmen kívül hagyva a közlekedési jelzéseket. A látogatókat arra kérte, hogy legközelebb a tábláknak higgyenek.

Rovatok