Index Vakbarát Hírportál

Meztelenül vezette körbe a faluban a feleségét egy férfi, mert a nő megcsalta

2023. szeptember 21., csütörtök 20:51

Egy férfit megcsalt a felesége egy, a horvát főváros melletti faluban, amiért a férfi rendkívül erőszakos revansot vett: összeverte a feleségét, majd meztelenül vezette körbe a faluban a nőt.

A Zágráb környéki férfi az őrizetbe vétele után arról próbálta győzködni a hatóságokat, hogy valójában ő a jó fej – írja a Szabad Magyar Szó.

A bíró vizsgálati fogságba helyeztette a férfit, hogy elkerüljék a bűnismétlést. 

Miért tetted ezt? Te szajha! Vallj be mindent!

– üvöltötte a férfi, miközben a nő fejét ütötte. Majd a meztelen nőt kihúzta az utcára, és végigvezette a faluban, amivel tudatni akarta mindenkivel, hogy a felesége félrelépett.

A férfi ellen családon belüli erőszak, fenyegetés és könnyű testi sértés bűntette miatt tettek feljelentést. Az ügyészség kérte, hogy helyezzék vizsgálati fogságba, hogy ne befolyásolhassa a tanúkat, mindenekelőtt az áldozatát, illetve hogy ne kövessen el bűnismétlést.

A férfi jelenleg fegyházban van.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok