Index Vakbarát Hírportál

Bizarr módon rejtette el a lopott pénzt egy reptéri alkalmazott

2023. szeptember 24., vasárnap 19:54

Biztonsági felvétel buktatta le a Fülöp-szigeteki Ninoy Aquino Nemzetközi Repülőtér egyik alkalmazottját. A gyanú szerint a nő 300 dollárt lopott el az egyik utastól, majd lenyelte a bankjegyeket.

Nyomoznak a hatóságok a Fülöp-szigeteki Ninoy Aquino Nemzetközi Repülőtér egyik alkalmazottja ellen, aki a gyanú szerint 300 dollárt lopott el az egyik utastól – számolt be a CNN.

Az esetről egy biztonsági felvétel is előkerült, ahol a reptéri alkalmazott a szájába tömve próbálja a bankjegyeket lenyelni egy kis vízzel leöblítve. 

Az ügy kivizsgálásáig a poggyászokat vizsgáló nőt és kollégáit elbocsátották és eljárást indítottak ellenük. 

A lap szerint a reptér vezetősége már több intézkedést is bevezetett azért, hogy a biztonsági átvilágítási ellenőrző ponton ne történjen lopás. Megelőző lépésként még a zsebeket is levették a poggyászokat vizsgáló alkalmazottak egyenruhájáról.

Mint írtuk, júliusban szintén biztonsági felvétel buktatott le két reptéri tisztet, akik az utasok táskáiból és bőröndjeiből loptak a Miami Nemzetközi Repülőtéren. A gyanú szerint legalább 600 dollárnyi készpénzt és más tárgyakat is elloptak.

Fuster és González az előállítás után beismerték, hogy rengeteg lopást követtek el, emellett a bűncselekményekből napi 1000 dollárhoz jutottak. 

Rovatok