Index Vakbarát Hírportál

Súlyokat emelgetve próbálta növelni péniszét egy személyi edző, nem lett jó vége

2023. szeptember 25., hétfő 20:03

A 24 éves indiai személyi edző azt gondolta, úgy növelheti a férfiasságát, mint a bicepszét. Így fogott egy három kilogrammos súlyt, beledugta a hímtagját, de amikor a szerv bedagadt, nem tudta kihúzni.

A 24 éves indiai férfi azt hitte, hogy a bicepszéhez és az izmaihoz hasonlóan „át tudja alakítani” a nemiszervét a csináld magad módszerrel, amit ő maga fejlesztett ki – számolt be róla a Daily Mail.

Ennek részeként petyhüdt falloszát a nagyjából 3 kg súlyú fémlemez lyukán keresztül bedugta. Azonban ekkor elkezdte stimulálni hímtagját, hogy az erekcióval megemelhesse a súlyzót.

Ezután kissé fájt, valamint feldagadt a férfi kéjdorongja, de figyelmen kívül hagyta, és a „No pain, no gain” alapján azt gondolta, ez az edzéssel jár. Így ahelyett, hogy abbahagyta volna, folytatta az edzést. 

Egy idő után azonban, amikor a fájdalom és a duzzanat intenzitása megnőtt, megpróbálta eltávolítani a súlyt, de már nem tudta megtenni. Pánikba esett, és úgy döntött, hogy felkeresi az orvost. 

A férfit, aki két órával azután ment kórházba, hogy a súlyt a fütyülőjére helyezte, meg nem nevezett rokonai kísérték el. A lemez lecsúsztatására tett kísérletek fájdalomcsillapító géllel sikertelenek voltak, ahogyan a duzzanat csökkentésére tett gyógyszeres és kezdeti sebészeti erőfeszítések is. 

A sebészeknek végül sikerült kicsit enyhíteni a duzzanatot, így levették a tárgyat, és másnap a férfi hazamehetett.  Arról egyelőre nincs információ, hogy elérte-e eredeti célját az edzés.

Rovatok