Index Vakbarát Hírportál

15 éves lányt késeltek halálra Londonban

2023. szeptember 27., szerda 14:36

A dél-londoni Croydonban, egy bevásárlóközpont közelében egy 15 éves lányt halálra késeltek, miközben iskolába tartott. Az incidens után letartóztattak egy tizenéves fiút, aki feltételezhetően ismerte az áldozatot.

Egy 15 éves lányt késeltek halálra szerdán Croydonban, miközben iskolába tartott. A lányt többször megszúrták, miután a támadó egy táska miatti vita közben elővett egy kést a zsebéből – írja a Sky News.

Egy szemtanú elmondta, hogy látta, amint egy buszsofőr és egy másik nő megpróbálja megmenteni a lányt. A rendőrség szerint a lányt fél tíz előtt nem sokkal a helyszínen halottnak nyilvánították, míg a fiút körülbelül 25 perccel később letartóztatták.

Gondolataim és imáim a fiatal lány családjával és barátaival, valamint az egész közösséggel vannak ezekben az elképzelhetetlenül szörnyű időkben

– mondta Sadiq Khan, London polgármestere.

„A gyanúsítottat, aki vélhetően ismerte az áldozatot, a helyi rendőrök megtalálták és letartóztatták. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ilyen gyorsan és szakszerűen reagáltak az esetre”   fogalmazott Jason Perry, Croydon polgármestere a Facebookon.

Rovatok