Index Vakbarát Hírportál

Chert azzal vádolják, hogy férfiakat bérelt fel fia elrablására

2023. szeptember 29., péntek 12:03

Chert, az Oscar-díjas amerikai énekesnőt azzal vádolják, hogy férfiakat bérelt fel, hogy elrabolják a fiát, Elijah Blue Allmant egy szállodából, ahol a férfi 2022-ben a feleségével, Marieangela Kinggel tartózkodott.

A Marieangela King által benyújtott bírósági dokumentumok azt állítják, hogy négy férfi vitte el Cher fiát egy New York-i hotelszobából 2022 novemberében, az évfordulójukon – írja a BBC. A pár állítólag a szállodában próbálta megmenteni a házasságukat, miután 2021-ben beadták a válókeresetet.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon a válási eljárás részeként benyújtott bírósági dokumentumokban, amelyek nemrég kerültek nyilvánosságra, King azt mondta, hogy ő és Allman 12 napot töltöttek a szállodában.

A négy férfi egyike, aki elvitte őt, azt mondta nekem, hogy a férjem édesanyja bérelte fel őket

– mondta.

A bírósági dokumentumokban King azt állította, hogy férje 2022 augusztusa óta egy egészségügyi intézményben részesült kezelésben, de azt vele nem közölték, hogy hol van ez az intézmény, és nem volt módja arra, hogy kapcsolatba lépjen vele.

Jelenleg nincs tudomásom a férjem jóllétéről vagy hollétéről

– mondta decemberben, hozzátéve, hogy nagyon aggódik érte.

A 47 éves Allman a popikon Cher és korábbi férje, a néhai rockzenész Gregg Allman fia. Kinget 2013-ban vette feleségül. Mindketten zenészek. 2014-ben az Entertainment Tonightnak adott interjújában elmondta, hogy 11 éves kora óta drogozott.

Rovatok